Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies CELEBRACIÓ DE SANT ...
 

25.04.16

[Tornar]

CELEBRACIÓ DE SANT JORDI AL CASAL DE LA GENT GRAN DE BLANCAFORT

El dissabte 23 va tenir lloc la celebració de Sant Jordi al Casal de la Gent Gran de Blancafort. Així la nostra Associació de Jubilats i Pensionistes ha volgut celebrar la diada del patró de Catalunya, organitzant aquesta trobada d'associats, la qual de totes maneres va ser oberta a tothom que va voler sumar-se a la festa.
Per acompanyar aquesta festivitat es va oferir un berenar, al final del qual es va obsequiar a tots els assistents amb un regal, molt propi i tradicional per a aquesta diada, com són les roses i llibres.
El berenar va començar a les 7 de la tarda condicionant-se tot en una de les sales del Casal, desenvolupant-se dins d'un ambient humà i de germanor que caracteritza a la nostra gent.
Amb aquesta segona edició es consolida aquesta festa evidenciat per l'increment d'assistència registrat en relació a l'any anterior.
Des d'aquí volem fer arribar el nostre reconeixement i felicitació a la Junta de l'Associació que ha fet posible aquesta iniciativa, i agraïment per la seva dedicació i treball utilitzats en la seva organització i posada a punt.
rc