Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies QUINZENA D’ACTIVIT...
 

30.05.16

[Tornar]

QUINZENA D’ACTIVITATS CULTURALS A L’ESCOLA DE BLANCAFORT

L’escola i el poble de Blancafort han celebrat la majoria d’actes corresponents a la segona setmana de la seva Quinzena Cultural 2016.
Dilluns, dia 23 de maig, es va esdevenir la segona part del taller de costura a càrrec de la Sra Carme Ferrer; taller destinat, aquest cop als alumnes de 3 anys fins a 4t de primària. L’activitat, molt engrescadora, va possibilitar l’adquisició d’un seguit de destreses bàsiques amb fil i agulla que va derivar en un ingeniós joc de tres en ratlla amb roba, complementat amb la seva corresponent butxaqueta per guardar les “fitxes”.
Dimecres, dia 25 de maig, els alumnes van gaudir d’un taller de cuina a càrrec de l’escola de cuina “El gust és meu” de Valls, amb l’objectiu d’apropar la cuina i la rebosteria a l’alumnat. El resultat, molt creatiu, va ser una galeta molt ben decorada, un cup cake i una piruleta de xocolata, tot d’acord amb el peculiar matís creatiu de cada nen, sempre, però, d’un sabor excel.lent...
A la tarda d’aquest mateix dimecres va visitar l’escola la Judith Garcia, per tal d’ofertar una activitat molt complerta de musicoteràpia. Al llarg de tota la tarda la Judith va arrencar somriures i felicitat a partir de propostes sempre vinculades a instruments musicals. Tot l’alumnat, des dels més petits als més grans, s’hi va implicar molt activament per tal fe gaudir d’una estona impagable.
Dijous, 26 de maig, va ser el torn de l’Abel, un criador i ensinistrador d’aus. Els nens van conèixer de primera mà característiques de les aus, costums, alimentació, forma i característiques de les plomes... L’Abel va portar unes cries d’òliba, una òliba i un aligot que van entusiasmar els nens, sobretot quan seguien, fidelment, les ordres del seu ensinistrador, i volaven ben a prop, a frec mateix, dels seus cossos expectants.
Aquesta activitat va ser una gentilesa de la Societat de caçadors de Blancafort.