Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies L’AJUNTAMENT DE BL...
 

07.06.16

[Tornar]

L’AJUNTAMENT DE BLANCAFORT AMPLIA L’OFERTA ESPORTIVA DINS EL PROGRAMA DE SALUT

Durant el mes de maig l’Ajuntament de Blancafort va obsequiar, la bona feina que s’està duent a terme des de l’Associació Esportiva Blancafort amb la promoció d’activitats esportives entre la gent del poble per millorar el seu estat de salut, i se li va fer entrega de dues màquines de fitness per complementar la sala d’acondicionament físic que ofereixen als socis de l’entitat i al poble de Blancafort.
Les dues màquines d’alta gamma consten d’una cinta de córrer i una cinta el•líptica, les quals estan destinades per realitzar un treball cardiovascular apte i destinat per a tots els públics. Amb aquestes noves adquisicions, la sala d’acondicionament de l’AE Blancafort ofereix un ampli ventall d’exercicis per promocionar l’activitat física i esportiva. Dins la quinzena cultural de l’escola es va fer una presentació oficial de la cessió de les màquines com també, una jornada de portes obertes a l’espai amb una explicació teòrica i pràctica del funcionament de les mateixes, a tota la gent del poble interessada en utilitzar-les.
Per últim, l’Ajuntament de Blancafort amb iniciatives com aquesta i seguint el seu programa de salut, convida a la gent del poble de Blancafort a fer ús de l’ampli ventall d’oferta física i esportiva que ens envolta: 3 itineraris saludables amb 2 parcs de salut, 1 itinerari marcat amb BTT pel terme de Blancafort i ara amb una sala d’acondicionament físic, per tal d’implantar exercicis i hàbits saludables entre els nostres convilatans.