Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies BLANCAFORT: SETMANA ...
 

10.08.16

[Tornar]

BLANCAFORT: SETMANA JOVE 2016

Després de transcorregut un any, Blancafort és a punt de viure l'edició 2016 de la Setmana Jove.
En aquest context s'han organitzat una sèrie d'activitats, nou en total, les quals es desenvoluparan entre el 17 i el 25 d'agost. Dins d'aquest interval podem trobar diversitat d'esdeveniments dissenyats perquè l'entreteniment i participació sigui extensiu a totes les edats.
Si be totes les activitats són de primera divisió, volem fer especial èmfasi en la pujada al Cap del Coll en la seva 8ª edició des de la seva recuperació per l’AE Blancafort l’any 2009. La prova consisteix en una cronoescalada de 8 km amb bicicleta, sortint de la plaça del poble (452m) des d'on pujaran al Cap del Coll (712m). Per donar més varietat a la prova s'ofereix la possibilitat de dos recorreguts: Carretera i BTT.
Per la seva gran acceptació popular, es manté l'activitat dedicada al concurs de paelles, la qual es consolida any rere any amb una tendència a l'alça.
També es farà la 3a edició del Corretapes, activitat estrenada l’any 2014 amb molta força i massiva participació.
Especial esment a la FESTA JOVE (divendres 26 a partir de las 0:00h de la nit) amb LAX’N’BUSTO + DISCO-MOBIL  amb DJ. MINITAKS.
Des d'aquí agrair a l'Organització el temps i treball dedicats en l'elaboració d'aquest programa que fem públic, i que ha fet realitat una vegada més aquesta Setmana Jove 2016.

Podeu veure el programa en pdf aquí
rc