Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies INICI DEL CURS 2016/...
 

12.09.16

[Tornar]

INICI DEL CURS 2016/17 A L’ESCOLA DE BLANCAFORT

Puntualment, a les nou del matí, els alumnes de l’escola de Blancafort esperaven l’obertura de la porta principal de l’escola que, simbòlicament, donava el tret de sortida a un nou curs escolar. Ho feien amb una densa càrrega de llibres, materials i, sobretot, renovades il.lusions i moltes ganes de retrobar els companys amb el qui compartiran, a partir d’avui mateix, el seu dia a dia.
El Claustre de professors no ha variat: Núria Josa és la directora del centre i tutora d’Eduació Infantil, Josep Civit és el tutor 1r i 2n de primària, i Imma Bové, tutora de 4t, 5è i 6è.
L’escola forma part de la ZER Poblet (conjuntament amb les escoles de Vilaverd i Vimbodí i Poblet) tot compartint amb la mateixa els especialistes: Enri Moix, especialista d’anglès, Jaume Sorolla, especialista d’educació física, Isabel Guasch, especialista d’educació musical. Intervé tanmateix a l’escola na Mercè Palau que imparteix les classes de religió.
Com a trets identificadors del projecte educatiu de la ZER i de l’escola, recordar, entre molts, l’aposta per la lectura i el món del llibre (inclosa en les activitats del pla de lectura de la ZER), amb un protocol diari de lectura i comprensió en veu alta, la participació en concursos literaris, la participació en el concurs de lectura en veu alta que organitza el Departament d’Ensenyament, la visita anyal d’un escriptor/a del qual, prèviament, se n’ha llegit un llibre...
Tanmateix s’aposta per dinamitzar l’escola a partir de totes les potencialitats de l’entorn: participació en el Concurs de Guarniments sostenibles de Nadal organitzat pel Consell Comarcal, participació en el concurs de dibuix organitzat per l’Associació medieval de la llegenda de Sant Jordi...i, cap a finals de maig la Quinzena Cultural que, durant quinze dies, omplirà el centre de gent i activitats amb propostes no estrictament curriculars...
Destacar, tanmateix el projecte interdisciplinar que treballaran conjuntament les tres escoles de la ZER: els indis americans. Projecte que s’intueix extremadament engrescador cara als alumnes.
En resum, un nou curs a l’escola de Blancafort, un nou projecte compartit d’il.lusions...
Per últim recordar que, i ja és el tercer curs escolar, des de l’Ajuntament de Blancafort es subvenciona a cada alumne matrículat a l’escola aquest curs amb una quantitat fixa i única de 100€, per tal d’ajudar-los en el finançament del diferent material escolar.