Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies BLANCAFORT: RESUM D'...
 

07.02.17

[Tornar]

BLANCAFORT: RESUM D'ACTIVITATS DE L'ANY 2016

Un cop tancat l'any 2016 volem presentar un resum dels esdeveniments i activitats duts a terme, els quals i gràcies a la seva organització i/o col·laboració des d'entitats, associacions, grups, colles, escola, iniciatives particulars, i el propi consistori, els han fet possible, destacant la magnífica acollida que han tingut evidenciada per la nombrosa participació i assistència a cada un d'ells.

A la taula adjunta oferim reunits i distribuïts en grups genèrics la descripció de les activitats realitzades, en un total de 77, amb una valoració objectiva quantificant la participació en valors absoluts i també la ràtio resultant de mitjana d'assistència/participació per acte, representatius de la voluntat, treball, dedicació i il·lusió de molta gent.

De tots ells volem destacar pel seu interès social la visita de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies hble. sra. Dolors Bassa i Coll, per la inauguració de l’edifici destinat a Centre de dia i Casal de la gent gran.

En les activitats en què no s'ofereix una valoració objectiva d'assistència per no disposar de xifres, fent una apreciació subjectiva podem estimar una alta afluència de públic en totes elles.

De tots els actes s'ha informat puntualment a través d'aquest mitjà de comunicació.

rc