Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies CELEBRACIÓ DEL CARN...
 

28.02.17

[Tornar]

CELEBRACIÓ DEL CARNAVAL 2017 A L’ESCOLA

Puntual en la seva cita amb la gresca i la xirinol.la va arribar a l’escola de Blancafort Sa Majestat  el Carnestoltes 2017 per tal de recuperar i presidir, durant  tota la setmana, el seu regnat de diversió. Per començar sa Majestat va decidir que tot era massa normal, massa rutinari, a l’escola i, per tant, va dictar unes normes, d’obligat compliment, per tal de posar una mica de salsa picant a la setmana. Així que va ser que va exigir que, dimarts, els alumnes i professors tenien que entrar a l’escola sobre rodes (excloent la típica bicicleta), dimecres calia que tothom portés la roba a l’inrevés i, tanmateix, caminés així, a l’inrevés, i dijous va decidir que tots aniríem de mim i callaríem, bona part del matí com bons mims.
Divendres havia decidit organitzar una rua per tot el poble (amb batalla de confetti inclosa), per tal que alumnes i professors poguessin lluir la disfressa d’indis que, amb tanta cura i dedicació, havien dissenyat i elaborat els dies anteriors. Tots li vam fer cas, menys la pluja, que va desobeir les ordres de sa Majestat i va obligar a tota la comunitat educativa a romandre tancada a l’escola tota la tarda. Això sí, però, igualment es van poder lluir les disfresses, fer les corresponents i multitudinàries fotografies per a la posteritat, i degustar un bon berenar...
Finalment, i amb gran pena per part de tots els assistents, el dimarts finia el regne de sa Majestat. Es llegia el seu testament vital i es procedia a la seva crema, amb tristesa, molta tristesa però també amb el convenciment d’un retorn segur l’any vinent, amb més força si cap encara, per tal de restaurar, un any més, el seu provisional i disbauxat regne de gresca i xirinola.