Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies CARNAVAL 2017
 

06.03.17

[Tornar]

CARNAVAL 2017

El diumenge dia 26 de febrer a la tarda, i pensant en els personatges més menuts, es va iniciar la gran festa de carnestoltes organitzada per l’AMPA de la nostra escola, on se'ls va convidar a assistir a una animació infantil amb l'espectacle Posa’t en Òrbita, on es van concentrar un bon nombre d'assistents petits, tots ells amb disfresses variats, tots imaginatius, estrafolaris i divertits. Al final i per reposar forces es va oferir un suculent berenar.
El dia 28 va tenir lloc la festa de carnaval a la nostra escola, de la qual ja es va informar àmpliament en aquest mateix mitjà.
Així seguint la festa, dissabte 4 de març va ser rebut i complimentat el Carnestoltes amb el gran Carnaval Popular i ganes acumulades de festa, diversió i gresca, evidenciades en el gran acompanyament de carrosses (5) i comparses (14), tots exquisidament disfressats, els quals van oferir la seva celebració a tan enigmàtic i estrafolari personatge.
A partir de les 19:30h concentració a la zona de l'escola. A les 8 comença el soroll i confetti a dojo, acompanyant la rua en tot el seu trajecte una batucada per si no hagués prou soroll, i tots a moure’s.
Després de la rua i per reposar forces, la comitiva es va dirigir al nostre local social on comparses i acompanyants, 233 persones a tope, vam poder assaborir un sopar. En els postres es va iniciar la projecció del reportatge "un any d'activitats en el 2016" amb una durada de 45min. Després va donar començament l'esment i lliurament d'obsequis a totes les comparses inscrites, les quals van anar desfilant una per una per l'escenari amb grans ovacions i aplaudiments.
Una vegada acabat el protocol, va donar començament la música, gresca i xerinola.
En la nostra web enllaç http://www.blancafort.altanet.org/carnaval2017/index.php, s'ha inclòs un extens reportatge gràfic amb 35 fotos.
rc