Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies REVETLLA DE CAP D'AN...
 

02.01.18

[Tornar]

REVETLLA DE CAP D'ANY

El diumenge 31 de desembre tot va estar a punt per rebre un nou any que apuntava ja el seu nas a l'horitzó. Per rebre'l es va organitzar l'acostumada Revetlla de Cap d'Any que es va iniciar a les 21:30h, amb una taula i un menú de luxe, regat amb bons vins i cava, del qual van gaudir 70 comensals.
En el transcurs de la vetllada vam tenir l'ocasió de veure un reportatge gràfic dels esdeveniments i activitats organitzats al nostre poble durant l'any 2017, amb una durada de 51 minuts, incloent en la seva part final la felicitació del Consistori.
Com és costum no van faltar els dotze grans del raïm de la sort, els quals van ser menjats en silenci al compàs de les campanadas de TV3.
Una vegada iniciat el nou any 2018 l'explosió d'alegria, petons, abraçades i bons desitjos, en un ambient de fraternitat, va donar pas al cotilló, barra lliure, festa i gresca. L'animació musical de la vetllada va córrer a càrrec del duet Pep i M José que van amenitzar i conduir les següents hores, facilitant un ball molt animat que es va perllongar fins a ben entrada la matinada.
rc