Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies FESTES DE NADAL
 

03.01.19

[Tornar]

FESTES DE NADAL

La realització de les activitats programades per a les festes nadalenques, es van iniciar el diumenge dia 23 amb un concert de Nadal a càrrec de la soprano Miracle Seguí, resident a Reus. Anava acompanyada del tenor Miguel Font, ambdós acompanyats de piano. Al llarg d'hora i mitja, amb un interval de descans, ens van oferir a la primera part un ampli repertori de composicions musicals variades, i ja en la segona part la van dedicar completament a les composicions pròpies d'aquests dies com són les nadales.
El dilluns dia 24 a les 6 de la tarda va tenir lloc la Missa del Gall que, en aquesta ocasió i com a novetat, es va celebrar al Centre de Dia de la nostra localitat. En acabar es va donar coca i xocolata pels assistents.
El dimarts dia 25 a les 12 del migdia es va celebrar la missa solemne de Nadal a la nostra església de Santa Maria Magdalena.
Dimecres 26 a les 6 de la tarda, reunió de tots els nens i nenes plens d’alegria per fer cagar el “Tió”. L’acte va estar ambientat i acompanyat pel grup Gil i Ratataplam, espectacle d'animació infantil, que al compàs de les seves posades en escena van fer gresca, moure i participar activament a petits i grans. Arribat el moment, els petits, després de donar cops de bastó al tió, van rebre els dolços esperats amb la generositat habitual. Per reposar forces hi va haver un berenar gentilesa de la Societat de Caçadors La Pau.
El dijous 27 i divendres 28 vam tenir el desplegament d'activitats per als nens i nenes de totes les edats, en horaris de matí i tarda. Així al local social es va instal-lar el parc infantil amb inflables de gran format i futbolin, on tots els nens van poder saltar, botar i divertir-se.
El mateix divendres es va complementar el dia mitjançant la presència del Club Hípic Conca de Barberà, el qual va facilitar les passejades pel poble amb cavalls i carro.
rc