Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies PÀGINA WEB INFORME-...
 

29.01.19

[Tornar]

PÀGINA WEB INFORME-RESUM ANY 2018

Una vegada finalitzat l'any 2018, volem fer una valoració objectiva de les actuacions i accessos registrades a la nostra pàgina web en el transcurs de l'any citat.
En aquest sentit en la taula annexa oferim un primer apartat amb les dades relacionades amb les notes editades en els nostres directoris, nous vídeos, així com les noves galeries d'imatges obertes.
Quantificant les actuacions destaquem les 170 notícies i altres publicades en directoris ja existents, així com l’esment al directori videoteca que inclou tres nous vídeos amb una durada en conjunt de 24:15min i un total de 760 visualitzacions.
Pel que fa a les set noves galeries d'imatges, s'han pujat un total de 257 fotografies relatives a activitats esportives, festes locals, populars, i homenatges.
En el segon apartat de la taula annexa, dedicat a l'informe estadístic d'accessos, s'evidencia que el portal web ha estat consultat per 2.596 usuaris diferents, els quals han efectuat un total de 3.701 visites amb 5.189 pàgines visitades, amb el detall dels països que encapçalen la procedència de les visites.
El nostre projecte per al present any està dirigit a la edició de nous continguts d'informació escrits i gràfics, els quals cobreixin la doble vessant de divulgació del nostre dia a dia, així com facilitar informació als nostres visitants web.
rc