Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies Salutació Sr Alcald...
 

12-09-2019

[Tornar]

Salutació Sr Alcalde Festa Major 2019


Benvolguts/es blancafortins i blancafortines

Ja estem encarant el final del mes  d’agost, i és llavors quant arriba la nostra Festa Major!
Agrair l’esforç fet per la regidoria de festes, i també als antics companys de consistori que gràcies a ells i junt amb el grup de Joves i totes les associacions, entitats, col·laboradors i voluntaris, ens han  programat uns dies replets d’actes per a petits, mitjans i grans, els quals esperem que siguin del vostre grat.
Els dies de Festa Major són uns dies on tots el blancafortins i blancafortines, família, amics i visitants podeu sortir al carrer per gaudir dels actes que s’hi celebraren, festes pels joves; balls a l’envelat; activitats pels més petits; sopars; el ja tradicional Corretapes acompanyats per la Garrutada; també la 2ª Trobada Gegantera de Blancafort, amb un grapat de colles participants i moltes coses més...
Tampoc voldria oblidar-me dels presos i preses polítiques, exiliats i exiliades, que durant aquests dies de festa  no podran estar amb les seves famílies i amics, ja que així ho ha volgut l’Estat veí, i quan estan a punt de conèixer la sentència que els tenen preparada. Els volia enviar una forta abraçada des del poble de Blancafort i desitjar-los que aviat tornin a estar amb tots nosaltres.
Només em queda,  com alcalde vostre i en nom de tots els regidors i regidores, convidar-vos a participar dels actes programats i desitjar-vos una MOLT BONA FESTA MAJOR !
 

Enric París Daran
Alcalde de Blancafort