Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies 3a Festa de la tardo...
 

06-10-2019

[Tornar]

3a Festa de la tardor


Diumenge al matí va celebrar la 3a edició de la Festa de la tardor; una festa que es va celebrar per 1a vegada el 1 d'Octubre de 2017 i que s'ha de quedat amb la voluntat de ser un rècord d'aquella data tant assenyalada de la història recent del nostre país. La principal novetat d'enguany va ser el canvi d'ubicació de les activitats que van passar de el carrer Raval del Portell , davant l'escola, al Local Social on, un cop es va comprovar que el dia hi convidava, es va poder muntar les taules de l'esmorzar al carrer.
 A les 10 del matí unes 110 persones van poder gaudir d'un esmorzar popular de brasa amb llonganissa, cansalada, mongetes i pa torrat organitzat per l'Associació Gegants de Blancafort. 
 Posteriorment i en col·laboració amb l'ANC local, dins el Local Social es van servir cafès (pagant la voluntat) la recaptació del qual, 201,26 €, es destinarà a la caixa de solidaritat. Seguidament es va llegir un manifest i una carta escrites per Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que porten més de 700 dies empresonats i es va projectar un vídeo on la consellera a l'exili Meritxell Serret saludava als Blancafortins i els animava a seguir endavant amb les seves aspiracions sempre de forma pacífica i democràtica.
 Per finalitzar la festa, de nou a l'exterior, els gegants de Blancafort van oferir uns quants balls per posar el punt i final a un confortable i commemoratiu matí.