Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Tauler d'anuncis

Agenda

TENNIS TAULA PER A TOTES LES EDATS A LA CONCA DE BARBERÀ.-


Has estat jugador/a de tennis taula i ho has deixat per falta d'oportunitats?, o bé t'agradaria iniciar-te en aquest esport? La Conca de Barberà disposa d'un espai per a la pràctica i l'aprenentatge del tennis taula.

El Club Tennis Taula l'Espluga de Francolí t'ofereix l'oportunitat d'entrenar, competir o jugar només de forma amistosa, tinguis l'edat que tinguis. Actualment disposem de tres equips de competició, una secció femenina i un espai de formació per a nens i nenes.

Els tres equips juguen aquest divendres el seu corresponent partit de lliga al Casalet de l'Espluga a partir de les 20.30 h, aprofita l'ocasió per descobrir el club.

A més a més, ens trobaràs totes les tardes al Casalet de l'Espluga de Francolí (Av. Països Catalans). Contacta amb nosaltres a Facebook.com/cttespluga, @cttespluga a Instagram, cttespluga@gmail.com o bé trucant al 656 33 91 19.Més

 

CENTRE DE DIA DE BLANCAFORTPropera obertura 15 de juny

- Flexibilitat horària

- Obert els 365 dies de l'any

El centre està situat al carrer Raval de Montblanc 25 de Blancafort
Horari de dilluns a diumenge de 8:30h a 20:30h

Per a més informació podeu contactar per telèfon al 692195108, per correu electrònic a blancafort@residom.org o als serveis socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Veure cartell en format pdf aquíMés

 

MEDICAMENTS PUNT SIGRE

27.06.15
D'acord amb les instruccions rebudes per part de l'Agéncia de Residus de Catalunya, a partir d'ara la recollida dels medicaments i els seus envasos s'ha de fer mitjançant el Punt SIGRE, un contenidor de reciclatge que trobareu a les farmácies.

Veure escrit complet en format pdf aqui


Més

 

DIRECCIÓ GENERAL DE PROTECCIÓ CIVIL

04.09.14

Campanya de prevenció i sensibilització davant del risc d’inundacions i aiguats.


Més

 

ALBERG MUNICIPAL A BLANCAFORT

Allotjament per families i grups


Més

 

1 de 1 • 1