Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies RESUM D'ACTIVITATS D...
 

29.01.18

[Tornar]

RESUM D'ACTIVITATS DE L'ANY 2017

Un cop tancat l'any 2017 volem presentar un resum dels esdeveniments i activitats duts a terme, els quals i gràcies a la seva organització i/o col•laboració des d'entitats, associacions, grups, colles, escola, iniciatives particulars, i el propi consistori, els han fet possible, destacant la magnífica acollida que han tingut evidenciada per la nombrosa participació i assistència a cada un d'ells.
A la taula adjunta oferim reunits i distribuïts en grups genèrics la descripció de les activitats realitzades, en un total de 79, amb una valoració objectiva quantificant la participació en valors absoluts i també la ràtio resultant de mitjana d'assistència/participació per acte, representatius de la voluntat, treball, dedicació i il•lusió de molta gent.
De tots ells volem destacar la visita institucional de l’il•lm senyor Josep Poblet i Tous, President de la Diputació de Tarragona.
També ressaltar la presentació i bateig dels gegants blancafortins na Blanca i en Fort, apadrinats pèls Gegants de Montblanc.
Posar així mateix l'accent en la formació del grup de batucada La Garrutada d'origen blancafortì, sorgit d'una iniciativa popular.
En les activitats en què no s'ofereix una valoració objectiva d'assistència per no disposar de xifres, fent una apreciació subjectiva podem estimar una alta afluència de públic en totes elles.
De tots els actes s'ha informat puntualment a través d'aquest mitjà de comunicació, reflectit en el total de 61 notes de premsa emeses i publicades.
També volem recordar que es pot consultar cada un d'ells en aquesta pàgina web.
Veure taula resum aqui
rc