Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies PÀGINA WEB INFORME-...
 

05.02.18

[Tornar]

PÀGINA WEB INFORME-RESUM ANY 2017

Una vegada finalitzat l'any 2017, volem fer una valoració objectiva de les actuacions i accessos registrades a la nostra pàgina web en el transcurs de l'any citat.
En aquest sentit en la taula annexa oferim un primer apartat amb les dades relacionades amb les notes editades en els nostres directoris, nous vídeos, així com les noves galeries d'imatges obertes.
Quantificant les actuacions destaquem les 140 notícies i altres publicades en directoris ja existents, així com l’esment al directori videoteca que inclou quatre nous vídeos amb una durada en conjunt de 27:00min i un total de 555 visualitzacions.
Pel que fa a les sis noves galeries d'imatges, s'han pujat un total de 235 fotografies relatives a activitats esportives, festes locals i populars.
En el segon apartat de la taula annexa, dedicat a l'informe estadístic d'accessos, s'evidencia que el portal web ha estat consultat per 2.355 usuaris diferents, els quals han efectuat un total de 3.254 visites amb 4.695 pàgines visitades, amb el detall dels països que encapçalen la procedència de les visites.
El nostre projecte per al present any està dirigit a la edició de nous continguts d'informació escrits i gràfics, els quals cobreixin la doble vessant de divulgació del nostre dia a dia, així com facilitar informació als nostres visitants web.
rc
Veure taula resum aquí