Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Vols canviar la mida? A A ASISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Et trobes a:  Portada > Notícies CARNAVAL 2018
 

19.02.18

[Tornar]

CARNAVAL 2018

El dilluns dia 5 de febrer va arribar a l’escola de Blancafort sa majestat Carnestoltes, el qual, i com sempre, va dictar les normes precises per aconseguir trastocar tota la vida
quotidiana. Així el dia 9 de febrer va tenir lloc la festa de carnaval a la nostra escola, de la qual ja es va informar àmpliament en aquest mateix mitjà.
El diumenge dia 11 a la tarda, i pensant en els personatges més menuts, es va iniciar la gran festa de carnestoltes organitzada per l’AMPA de la nostra escola, on se'ls va convidar a assistir a una animació infantil amb l'espectacle Escalifestada, on es van concentrar un bon nombre d'assistents petits, tots ells amb disfresses variats, tots imaginatius, estrafolaris i divertits. Al final i per reposar forces es va oferir un suculent berenar.
Així seguint la festa, dissabte 17 de febrer va ser rebut i complimentat el Carnestoltes amb el gran Carnaval Popular i moltes ganes acumulades de festa, diversió i gresca, evidenciades en el gran acompanyament de carrosses (5) i comparses (19), tots exquisidament disfressats, els quals van oferir la seva celebració a tan enigmàtic i estrafolari personatge.
A partir de les 19:30h concentració a la zona de l'escola, començant el soroll i confetti a dojo, acompanyant la rua en tot el seu trajecte la nostra batucada Garrutada per si no hagués prou soroll, i tots a moure’s.
Després de la rua i per reposar forces, la comitiva es va dirigir al nostre local social on comparses i acompanyants, 240 persones a tope, vam poder assaborir un sopar. Després va donar començament l'esment i lliurament d'obsequis a totes les comparses inscrites, les quals van anar desfilant una per una per l'escenari amb grans ovacions i aplaudiments.
Una vegada acabat el protocol, va donar començament la música, gresca i xerinola.
En aquesta web, http://www.blancafort.altanet.org/carnaval2018/index.php s'ha inclòs un àlbum amb un extens reportatge gràfic.
rc